x

Club

Kerkplein Breda is een van de bekendste nightspots in Breda en ligt midden in het centrum. Kerkplein Breda is zelfs in 2009 uitgeroepen tot de beste nightclub van Zuid-Nederland. Een gezellig interieur in Baroque style met details als schilderijen en danspalen zorgen voor een unieke ervaring. Events met dj’s als Dirtcaps, Dyna, Yellow Claw, The Flexican & Sef verzekeren een volle club met duizend bezoekers. Je moet niet verast zijn wanneer mensen om je heen plotseling op de bar gaan dansen. Niemand herinnert zich de nachten wanneer ze goed geslapen hebben, maar de nachten in Kerkplein zullen niet snel vergeten worden.

bok

Events

Vanuit heel Nederland komen mensen naar Breda voor de toonaangevende en exclusieve events die in Kerkplein Breda gegeven worden. Events met dj’s als Dirtcaps, Dyna, Yellow Claw, The Flexican & Sef verzekeren een volle club met duizend bezoekers.

Openingstijden

Wanneer er geen evenementen gepland zijn ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een legendarische avond! Kerkplein Breda is op de volgende dagen geopend:

Donderdag 00:00-04:00
Vrijdag 00:00-04:00
Zaterdag 23:00-04:00
Zondag 23:00-04:00